Over mij

Welkom in mijn wereld van verkenning en zelfontdekking, waar ik je uitnodig om de diepe mysteries van het bestaan te ontrafelen.

Een diep vervullende zoektocht die draait om alles in vraag te stellen terwijl je onbevooroordeeld blijft.

Het leven zelf is een uitgestrekte en ingewikkelde dans van patronen en mijn gave ligt in het begrijpen en interpreteren ervan.

Ik vind diepe betekenis in herhaling, en ik erken dat meesterschap en wijsheid voortkomen uit het onophoudelijk nastreven van waar ik van hou.

Terwijl ik door het leven reis, probeer ik mensen zoals jij te inspireren om onbevooroordeeld te blijven en de diepten van je eigen begrip te verkennen.

Het is niet mijn doel om oplossingen te bieden, maar om twijfels en angsten bloot te leggen, zodat je jouw unieke pad kunt vinden.

Mijn visie en missie in het leven

Mijn vermogen om beide kanten van elke kwestie te zien stelt me in staat om echt geïnformeerde perspectieven te bieden.

Ik geloof dat het leven veel weg heeft van een groots toneelstuk en dat wij slechts acteurs zijn op het grote toneel.

De wereld lijkt misschien echt, maar ik begrijp dat het een fascinerende illusie is.

Het is mijn rol om deze illusie verstandig te gebruiken, ervan te leren en de eeuwige waarheden te ontdekken die onder het oppervlak liggen.

Het nastreven van kennis en innerlijke wijsheid is de sleutel tot het verdrijven van onwetendheid.

Ik ben niet het lichaam, de zintuigen of de geest; ik ben eerder een tijdloze ziel die tijdelijk in een fysiek vat verblijft.

Ik gebruik deze tijdelijke vorm om mijn doel te vervullen en naar bevrijding te streven.

Het leven is een buitengewone reis van patronen en illusies en ik omarm het met moed en wijsheid.

Terwijl ik groei, leer en ontdek, is het mijn ultieme verlangen om mijn verlichting met anderen te delen, hen naar hun ware zelf te begeleiden en hen te helpen hun volledige potentieel moeiteloos te manifesteren.

Als je klaar bent om te beginnen aan een transformerende reis van zelfontdekking, laten we dan samen dit pad van wijsheid en begrip bewandelen.

Onthoud, in het grote spel van het leven brengt elke stap die we zetten ons dichter bij de eeuwige waarheid die in ons huist.

Frederik de Lang

Lees onderstaand meer: Wat anderen over mij zeggen…

"Complexe emoties willen geleefd worden. Wees moedig...!"

Wat anderen over mij zeggen...

Peter,

“Freek heb ik leren kennen tijdens een training ˜de Manager als loopbaan coach”, welke intern werd gegeven binnen onze organisatie.  Ik voelde me bij Freek meteen op mijn gemak. Zijn empathie, reflectievermogen, het inleven in de mens, maar in het bijzonder  Freek als mens inspireerde mij enorm. Het gaf ook een antwoord op een aantal vragen welke mij al geruime tijd bezigden: o.a. ˜waarom ben ik hier eigenlijk op aarde˜waarom heb ik deze specifieke gevoelens, waarom blokkeren mij deze gevoelens in mijn handelen ˜Hoe wil ik verder in mijn carrière en op persoonlijk vlak”. Tijdens de training welke in groepsverband was – stelde ik mij kwetsbaar op en bedankte hem in een persoonlijke noot. Freek pakte dit signaal op een zeer integere manier op.  Er ontstond een “klik”.

Ik heb diverse boeken gelezen, trainingen gevolgd (met een coachend karakter) maar het was het toch net niet. Ik besloot met Freek een zeer intensief coaching-traject in te gaan, en aan het einde van dat traject voelde ik me als ˜herboren”. Ze zeggen wel eens “coachen is een vak”. Dat is absoluut waar. Coachen is een vak, echter Freek heeft van dit vak zijn passie/roeping gemaakt. Wat mij betreft is het een natuurtalent, en zeldzaam in zijn vak. Ik ben er van overtuigd en dat is ook mijn ervaring – dat diegene die met Freek een traject in gaat, en met de juiste en open grondhouding met hem ˜samenwerkt”, absoluut veel los gemaakt wordt, het de juiste plek wordt gegeven, je in je persoonlijke kracht wordt gezet, waardoor ze zullen accelereren op persoonlijk en zakelijk vlak. Freek is een top-aanrader!. Freek bedankt! je bent een puur en mooi mens met een natuurtalent voor coaching zowel in individuele trajecten alsmede groepsverband.


Nicole,

“Freek was een van de belangrijkste facilitators in Get Engaged, een programma voor zo’n 3000 leiders over leidinggeven aan jezelf en anderen in tijden van voortdurende verandering in Nederland. Zijn score in de deelnemersevaluatie was erg goed. Als programmamanager herinner ik me Freek als een facilitator waar je op kunt rekenen. Hij is heel eerlijk en zal er alles aan doen om het beste eruit te halen voor iedere deelnemer. Freek is erg flexibel en kan een breed scala aan leer- en ervaringsinstrumenten op een zeer persoonlijke en karakteristieke manier brengen. Ik heb met veel plezier met Freek gewerkt en zal graag af en toe weer met hem samenwerken.”


Udo,

“Uiteraard gingen ik met een bepaalde reservering bij Freek de training in een paar maanden geleden, weer een verkooptraining. Maar deze was anders, door Freek. Freek weet je te raken, eerst denk je nog dat het een kunstje is maar Freek is één van de weinige trainers in deze wereld die echt is, alles komt van hem zelf, niet uit een boekje. De essentie van de training zoals Freek het geeft is dat uiteindelijk alles vanuit je zelf komt, je kracht, je gevoel, je emoties, je leiderschap is iets wat je uit je zelf naar boven moet halen. Ook een aantal maanden na de training heb ik nog contact met Freek en helpt hij mij met bepaalde issues, een lange termijn relatie dus. Wat hij dus traint is ook wat hij zelf is, en dat kan je van maar weinig trainers zeggen.”


Sander,

“Ik heb 4 coaching sessies met Freek. Ik ging er met veel scepsis in, maar de coaching sessies waren voor mij echt ontzettend leerzaam. Ik durf te stellen dat het mijn beste investering van 8 uur in de afgelopen jaren zijn geweest. Het is heel prettig om met iemand te praten die je echt het gevoel geeft dat hij er alleen voor jou zit. Geen eigen agenda, maar oprecht geïnteresseerd in jou als mens. Freek luistert en weet precies tot de kern door te dringen. Belangrijk is dat je zelf openstaat voor hulp en coaching. Heel veel zaken die worden besproken lijken heel simpel als Freek het vertelt, maar slaan wel echt de spijker op zijn kop. Het was in mijn geval ook direct toepasbaar en dat maakt het heel leuk, omdat je tussen 2 sessies direct resultaat ziet en weer kan terugkoppelen, om zo nog weer een volgende verbeterslag te kunnen maken. Ik heb in de 4 sessies met Freek ontzettend veel geleerd. Vooral over mezelf en dat heeft weer zijn weerslag op hoe ik met anderen om ga. Freek, bedankt voor deze fantastische ervaring en ik feliciteer iedereen die voor Freek als coach kiest. Je hebt een geweldige investering  uitgekozen!”


Adriaan,

“Freek is een mooie man. Ik heb de training ‘Ken je Kracht’ bij hem gevolgd. De training heeft hij op een bijzondere manier vorm gegeven, waarbij hij creatief met de trainingsopzet aan de slag is gegaan. De groep van circa 10 personen wist hij op een zeer inspirerende wijze continu te boeien (ook tijdens de pauzes). Persoonlijk heeft hij heeft mij tijdens de training op diverse momenten op een hele scherpe, integere manier een spiegel voorgehouden. De spiegels heeft hij goed getimed en gedoseerd. Tenslotte ondersteunt Freek zijn training met verhalen uit persoonlijke ervaring, die wel aangeven dat hij ook zelf doet wat hij ons vertelt. Al met al heeft Freek mij het gevoel gegeven dat de persoonlijke aandacht en het welzijn van zijn cursisten voor hem voorop staat. Kortom: Wat mij betreft heeft hij mij the right spirit meegegeven”


Margot,

“De gesprekken met Freek waren heel leuk. Ik dacht toch een redelijk compleet mens te zijn, maar door de gesprekken met Freek kwamen er een aantal gebieden naar boven waar ik toch aan kan en moet werken om mezelf gelukkiger en completer te maken. Ik vind dit heel erg prettig en zou zo’n serie sessies eigenlijk geregeld willen hebben om verwaarloosde gebieden bij mezelf onder de aandacht te kunnen brengen en er dan mee aan de slag te gaan. Kortom erg positief en zeker aan te raden voor eigenlijk iedereen. Af en toe bij jezelf stilstaan is in mijn ogen erg goed en heeft een grotere impact als je dit doet onder begeleiding van een professional. Voor mezelf zal ik ervoor zorgen dat ik geregeld, zo eens per twee jaar, of indien ik er behoefte aan heb, deze hulp ga inschakelen. Bedankt!”


Jarno,

“Het coaching traject door Freek is mij uitermate goed bevallen, door de uitermate professionele, maar ook laagdrempelige aanpak. Freek wist snel tot de kern van de onderwerpen door te dringen, de belangrijkste (pijn)punten boven tafel te halen, en mij hierover na te laten denken. Door de juiste vragen te stellen had ik na elke sessie voldoende stof tot nadenken om de rest van de dag (zo niet het weekend) te vullen. Na afloop van de drie sessies heb ik het gevoel dat ik meer over mezelf heb geleerd, gekomen ben tot een goed zelfinzicht, en handvaten heb hoe ik verder wil met mijn verbeterpunten in de komende jaren. Verder rest nog een algeheel gevoel van inspiratie en energie na de sessies. Bedankt!


Chantal,

“Elke goede trainer ontwikkeld zijn eigen unieke stijl. Zo ook Freek. Met NLP en ervaring als basis daagt Freek je tijdens training uit om in je eigen spiegel te kijken. Dat Freek zijn ervaringen uit verschillende hoeken heeft gehaald schijnt door in zijn trainingen. Spiritualiteit, nuchterheid, zakelijkheid en spontaniteit wisselen elkaar af. De werkwijze van Freek kenmerkt zich het meest door wijze waarop hij confronteert. Freek gaat uit van je eigen verantwoordelijkheid en accepteert geen excuses. Hij blijft doorvragen, totdat je je aandeel oppakt. Confronterend maar ook verhelderend.  Zodra je je aandeel oppakt kun je er wat mee doen. Ik kan Freek van harte aanbevelen!”


Menno,

“Beste Freek, ik heb bij jou de training Mental Selling Power gevolgd. Zoals zo velen voor een dergelijke training ben ik sceptisch naar Utrecht afgereisd. Na de training blijkt dit volledig onterecht. Het inzicht om alles te benaderen dat altijd de beste keuze wordt gemaakt heeft mijn handelen gewijzigd. Het eerder of zelfs adequaat aanpakken van moeilijke en ook vervelende situatie is een duidelijk gevolg van de 2-daagse training. Om de keuze te maken een soortgelijke situatie aan te pakken en op te lossen geeft een veel groter gevoel van voldoening, dan een dagelijkse activiteit die eigenlijk altijd of vaak goed gaat. Het geeft een veel prettiger gevoel om zaken niet mee te nemen en vrij te handelen zonder onnodige stressfactoren. Jouw manier van trainen en de extra tijd na de borrel heeft effect op mij gehad. Ik hoop dat ik dit verder kan uitbreiden om weer een volgende stap te maken naar een Account Manager / Sales Manager die door zijn handelen respect bij klanten en de collega verdiend. Bedankt!”


"Complexe emoties willen geleefd worden. Wees moedig...!"

Wil je vrijblijvend meer informatie over wat ik voor je kan doen? Neem dan contact met mij op.