Online Executive Coaching

Waarom kiezen voor een Online Executive “Coach”-traject?

Als leider of (top)manager ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega’s om je heen. De vragen die zich dan na enige tijd gaan voordoen zijn:

 • Hoe hou jij jezelf scherp?
 • Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?
 • Hoe inspireer jij jezelf?

Als leider binnen de organisatie, ben je voor velen niet alleen zakelijk de eindverantwoordelijke, de ultieme beslisser, maar ook de inspirator.
Jij bent het boegbeeld van de organisatie die de visie voortdurend uitdraagt,  meedenkt met de leden van het Executive Committee over oplossingen voor complexe strategische vraagstukken.
Bijvoorbeeld: de noodzakelijke transitie van shareholder value creation naar stakeholder value creation of vragen om meer regulering en fundamentele veranderingen in corporate governance.

Maar bij wie kun jij terecht met persoonlijke vragen?

 • Wie kan jouw klankbord zijn?
 • Met wie kun je vrijuit spreken over de zaken die jou bezighouden?
 • Met wie kun je even stilstaan bij de huidige situatie en vrijuit brainstormen over mogelijke initiatieven die je overweegt voor de toekomst?
 • Met wie kun je een reeks zinvolle en inspirerende gesprekken voeren?
  Gesprekken waarin twee verschillende realiteiten elkaar ontmoeten en daardoor iets nieuws creëren. Elk feit, perspectief, idee, ervaring en emotie die we delen, kan bijdragen als een bron van inspiratie.

Tijdens een “Coach”-traject kunnen we, op een manier die jou past, gesprekken voeren over de dynamiek van jouw organisatie maar ook daarbuiten.

Uiteraard kunnen deze gesprekken ook gericht zijn op uitdagingen in de bedrijfsvoering en businessontwikkeling. De wijze waarop je jouw organisatie de toekomst inbrengt of juist wendbaar maakt. Over het meekrijgen van diverse stakeholders met hun specifieke belangen in strategische besluitvormingsprocessen.  Daarnaast kan er ook aandacht zijn voor persoonlijke vraagstukken.

Passend bij de huidige tijd bied ik naast een Online coachtraject ook indien gewenst de mogelijkheid voor een “Intensive” (3 dagen, 2 nachten) om dieper op een aantal thema’s in te gaan.

Voor wie is een Online Executive Coachtraject geschikt?

Deze vorm van coaching is voor Leiders die met een zekere frequentie willen inchecken bij een externe vertrouwenspersoon.
EN
Het op prijs stellen om tijdens die gesprekken vrijuit te spreken, ongepolijst hun gedachten en gevoelens te uiten. Dan wel “de rode draad” in hun leven willen delen met iemand die daar geen belangen in heeft.

Hoe ziet een Coachtraject eruit?

Het traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke gewenste doelen. Aangezien dit een volledig op maat gesneden vorm van “Coaching” betreft is verdere specificatie hierover niet te geven.

Tijdens de opeenvolgende gesprekken van … minuten geven we invulling aan de sessie op een manier  die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Enkele van mijn kwaliteiten:

 • Zonder oordeel kunnen luisteren.
 • Vlijmscherpe vragen stellen.
 • Op een hoog abstractie niveau, analytisch- of juist empathisch mee kunnen denken.
 • Waar nodig een kristalheldere spiegel voorhouden cq je confronteren met inconsequent of incongruent gedrag en dit terstond kunnen benoemen.
 • Waar nodig als toetssteen kunnen optreden (op basis van door jou geformuleerde uitgangspunten van handelen / waarden).

Deze kwaliteiten kunnen wellicht van pas komen om zaken vanuit een nieuw of ander perspectief te zien. Enfin, wanneer je behoefte hebt aan een Online Executive Coach… laten we dan een kennismakingsgesprek voeren en onderzoeken of ik die Vertrouwenspersoon / Coach voor jou kan zijn!

Voorlopige investering?

De investering in een Online Executive Coachtraject, bedraagt € 5.000,00 excl. btw, bestaande uit 5 sessies (uitgaande van 120 minuten per sessie). Omdat een Executive coachtraject altijd maatwerk betreft wordt nader afgestemd wat de individuele wensen en behoeften zijn.

Wat kun je van mij verwachten?

Dat ik op een Vertrouwelijke, Respectvolle, Persoonlijke, Confronterende je gesprekspartner zal zijn!.

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?

 

Gebruik deze knop om een kennismakingsafspraak aan te vragen,
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Meer weten?  Maak gebruik van de onderstaande Contact button. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!